SAP Business One ERP systemen voor de KMO sector
SAP Business One ERP systemen voor de Retail KMO
SAP Business One ERP systemen voor Groothandel en KMO

Groothandel

 

De voordelen van  een ERP systeem voor de groothandel.

 

Een ERP software systeem werd lang aanzien als een systeem voor grote bedrijven die voornamelijk actief waren op de internationale markt. 

SAP Business One (SAP B1) brengt hierin verandering. Veel KMO bedrijven hebben de dag van vandaag ook baat bij een ERP systeem.  Bovendien kan SAP Business One meegroeien op het tempo van uw KMO.  Dat biedt U extra voordeel op lange termijn. 

 

Optimalisatie van uw voorraadbeheer? De noodzakelijke klantenservice en opvolging verkrijgt u door tijdige leveringen en een vlot logistiek beheer van uw transporteurs. Met de mobiele toepassingen en de CRM module heeft de verkoopsafdeling alle gegevens op zak wanneer ze op de baan zijn. Met de uitgebreide rapporteringen, statistieken van klanten en artikels kan u efficiënte marketing campagnes opzetten. U staat nooit voor verrassingen met online verkopen en de opvolging ervan. De complete integratie met de boekhouding bespaart u veel tijd.

 

Binnen uw sector zijn er een groot aantal behoeften waarin een ERP software systeem een oplossing kan bieden. Wij lijsten ze even op voor u:

 

  • Optimale en correcte informatie omtrent leverings- en productiemogelijkheden naar de klanten toe

  • Inspelen op vragen en verwachtingen van klanten

  • Real-time informatie over aankoop, verkoop en bewegingen in de voorraad

  • Wanneer u internationale handel drijft, is het nuttig om onmiddellijk informatie te verkrijgen rond valuta, import en transportkosten

 

Een ERP software systeem zoals SAP Business One kan u hierbij helpen. Beheer de sales, volg de voorraad, bewaak de vraag, coördineer loyaliteitsprogramma's en bekijk de planning van uw leveranciers in één enkel systeem.