SAP Business One ERP systemen voor de KMO sector
SAP Business One ERP systemen voor de Retail KMO
SAP Business One ERP systemen voor Groothandel en KMO

Consultancy

 

De voordelen van een ERP systeem voor uw consultancy bedrijf.

 

Een ERP software systeem werd lang aanzien als een systeem voor grote bedrijven die voornamelijk actief waren op de internationale markt. 

SAP Business One (SAP B1) brengt hierin verandering. Veel KMO bedrijven hebben de dag van vandaag ook baat bij een ERP systeem.  Bovendien kan SAP Business One meegroeien op het tempo van uw KMO.  Dat biedt U extra voordeel op lange termijn. 

 

Nood aan een duidelijk relatie- en klantenbeheer (CRM)? Het beheer van resources en de real-time planning met de nodige updates zijn cruciaal in uw sector voor de afhandeling van service contracten. Hierbij is ook de mobiele ondersteuning en rapportering door techniekers en consultants een belangrijk gegeven, ook voor de dienst na verkoop. Reporting, tijdsregistratie en rendement per technieker (uren & materiaal) zijn belangrijke parameters voor facturatie en nacalculatie.

 

Na de oplevering van projecten zijn er vaak nog jarenlange verplichtingen omtrent garanties die voldaan moeten worden aan gebouwen en installaties. Planning is dan een cruciaal gegeven om dit allemaal in goede banen te leiden, gaande van het systematisch onderhoud en het algemene beheer van projecten.

 

De planning en uitvoering van deze werkzaamheden kunnen op eenvoudige wijze beheerd worden door een ERP systeem. Alles kan in detail ingegeven worden en periodieke onderhoudsschema's kunnen hieraan gekoppeld worden. Dit kan belangrijk zijn voor installatiebedrijven met dienst-na-verkoop afdeling.

 

Er is eveneens de mogelijkheid om verschillende contracttypes in te geven en op een simpele manier te managen.

Grafische planningen zorgen voor een correct overzicht met betrekking tot inplannen van techniekers en opdrachten bij klanten. Dit resulteert in een betere dienstverlening en service naar de klant toe. Door de mobiele toepassingen kunnen de techniekers ter plaatse alle gegevens ingeven en verwerken.